Dečija predstava MAŠA I MEDVED

24 Mar

Maša i medved, scensko muzički spektakl Ruskog moskovskog teatra u Narodnom pozorištu Užice 24.marta 2016.godine u 17,00 i 19,00 časova. Predstava je sinhronizovana na srpski jezik.

Cena ulaznica : prvih 7 redova 1000 dinara, od 8 reda 800 dinara.
Prodaja karata u vremenu od 14 do 20 časova na ulaznu u malu scenu pozorišta.Dolazi nam sjajna pozorišna predstava za decu, nastala po istoimenom, trenutno najpopularnijem, animiranom filmu „Maša i Medved“ koja osvaja velike i male.
Ova predstava u izvođenju glumaca dečjeg Moskovskog teatra sihronizovana je na srpski jezik, i napravljena je po motivima najpopularnijeg animiranog filma, zvanično proglašenog za najbolji i najedukativniji crtani film u Evropi u poslednjih 20 godina.
Neodoljivi ruski animirani film za decu o nestašnoj devojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medveda postao je hit i na društvenoj mreži YouTube. Inače,17. epizoda tog crtanog filma "Recept za katastrofu" putem YouTubea pregledana je više od 1,14 milijardi puta, što je čini 13. najgledanijim videom svih vremena.
Ni ostale epizode tog filma ne zaostaju s nekoliko stotina miliona pregleda. Kako se najavljuje, ovo je idealna prilika da naši najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo.
Ruska glumačka ekipa, koja specijalno ovim povodom dolazi u Srbiju, u originalnim kostimima dočarat će pustolovine Maše i Medveda koji uče decu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim veštinama na smešan i pametan način.
Interaktivna predstava pod nazivom „Kutija sreće“ s velikim uspehom uveseljava mališane širom Evrope, a zbog velike popularnosti postoje čak četiri ekipe glumaca koji je u isto vreme izvode.
Nakon rasprodanih dvorana u regionu, neodoljivi animirani likovi po prvi put će se predstaviti i mališanima u našoj zemlji.
Pre Srbije, ruska pozorišna trupa, će gostovati u Hrvatskoj. U Splitu i Zagrebu, u dvorani Vatroslav Lisinski, su karte za četri predstave već odavno rasprodate. Posle gostovanja u Hrvatskoj i Srbiji trupa nastavlja turneju po Bugarskoj, Rumuniji, Italiji i Velikoj Britaniji.

Maša i Medved u pratnji svojih šumskih prijatelja sve prisutne odvest će na fantastično putovanje s atmosferom omiljenog crtanog filma i fenomenalnom scenografijom te ispunjeno muzikom, a dvoranama će odzvanjati pesma, ples i dečiji smeh.

Video

Budimo u vezi

  • Trg partizana 12 - 31000 Užice, Srbija.
  • centrala (031) 522-097, 519-966